Vivian van Brussel Schoonhoven Online & Social Media MarketingOnline & Social Media Marketeer

In mijn carrière ben ik voornamelijk werkzaam geweest bij commerciële uitgeef bedrijven in sales & marketing. Omzet genereren en marktaandeel uitbreiden is een van mijn krachten. Na een carrièreswitch heb ik mijn expertise ingezet voor een van de leidende social mediabureaus van Nederland middels marketing & communicatie. De doelstellingen behalen door middel van Online & Social Media Marketing, Community Management en Content Marketing geven mij dan ook een echte kick!

Kernwoorden: ondernemend, commercieel, passievol, doorzetter, perfectionist, niet klagen, harde werker, collegiaal en vernieuwend

Wil je weten wat ik kan en met passie doe? Kijk dan hier even voor een mooi overzicht. of neem gelijk contact met mij op!

De bourgondiër

Ook als Bourgondiër en erkend lekkerbekje zou ik geen echte professional zijn als ik geen blog zou bijhouden met recepten en leuke verhalen, content is key! Middels deze blogs laat ik zien wat een passie voor mij is en waar ik voor 100% van kan genieten.

Met volle overgave van iets genieten, geldt ook voor mijn werk. “Je doet iets goed, of je doet het niet” zou zomaar een motto van mij kunnen zijn.
Mijn werk is heel persoonlijk, mijn passie, mijn drive, de reden om elke dag vroeg op te staan, genieten van de opgeleverde projecten, iets toevoegen aan een bedrijf of team. Wat ik ook doe, ik doe het met passie!

Oh jah! En woon in de leukste stad van Nederland, Schoonhoven! De Zilverstad!