WordPress website

Een website maken is met WordPress een makkie, iedereen kan het! Ik ben er echt heel eerlijk in. Maar je moet maar nét die kleine kneepjes kennen die de website tot een succes maken.

Een website is tegenwoordig niet meer alleen het visitekaartje voor je bedrijf. Je kunt er informatie op delen die voor je doelgroep interessant zijn, zodat ze bij je komen kopen. Maar je kunt er ook je marketing mee op de rit krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Database Marketing, je wilt er voor zorgen dat de prospects terug komen. Als je meer bereik wilt hebben, dan is de site een goede plaats om ze naar je sociale netwerken te trekken.

Snel en goed ingericht

Een wordpress website is naar eigen inzicht in te richten, zodat het lekker smoelt. Maar wat er achter draait, is ook erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat er een snelle website is die voldoet aan de laatste eisen, jouw bedrijf beter gevonden wordt en je een bereik opbouwt dat bijdraagt aan jullie sales- en marketingdoelstellingen.

Daarnaast is het van belang dat jij als eigenaar of marketeer er makkelijk mee kan werken. WordPress websites zijn zo ingericht dat het heel overzichtelijk werkt. Uiteraard kun je bij mij altijd een workshop volgen om net de kleine kneepjes te leren en makkelijk je website te onderhouden.

Meer weten of wil je een afspraak? Neem hier contact met mij op