Vivian van Brussel Online & Social Media Marketing Schoonhoven Krimpenerwaard Zuid Holland Freedom

Vivian van Brussel

| Online & Social Media Marketing |

Social Media Marketing

Online content creatie

Search Engine Optimization

Search Engine Advertising

Wordpress Websites

Content Marketing

Social Business Manager

Desktop Publishing

Workshop Online Marketing & Communicatie

Search Engine Advertising (SEA)

Je kent het wel, je zoekt iets op Google of Bing en je ziet direct op de eerste plaats wat je zoekt. Helemaal boven aan. Klikken maar. Veel mensen weten of zien het niet, maar dit zijn betaalde advertenties. Voor niets gaat natuurlijk de zon op, maar Google moet ook geld verdienen. Adverteren op zoekmachines heet Search Engine Advertising of afgekort SEA.

AdWords van Google

Net als bij de Zoekmachine Optimalisatie (SEO) doen we eerst een onderzoek naar de Keywords. Welke voorden, short en long term gebruiken de mensen als ze naar producten of diensten zoeken in jouw branche. Die woorden gaan we dan gebruiken. Maar daarnaast moet er ook goed nagedacht worden over pakkende teksten in de omschrijving van de advertentie en op welke pagina willen we de bezoekers uit laten komen. Deze vragen worden als eerst beantwoord voordat we aan het werk kunnen.

Het inrichten van Adwords is op zich niet moeilijk. Je maakt wat campagnes aan, voegt de keywords toe, wijst een budget toe, start te campagne en gaan! Maar het contoleren van de keywords, welke worden wel gebruikt, welke zijn duur, zijn de bezoekers kwalitatief, etc. Dit zijn veel arbeidsintensieve uren die je gewoon bij mij kunt neerleggen.

Google Display Network

Google heeft ook nog het Display Network. Je speelt een spelletje en opeens komt er een advertentie voorbij. Meestal een visual of een video. Ook hiervoor wordt betaald aan Google en jij kunt met je bedrijf daar gewoon ruimte kopen. Kies een doelgroep, kies de visual en wijs een budget toe en gaan! Durf je het niet aan? Dan kun je mij inhuren om dit voor je te regelen.

Neem met onderstaande knop contact met mij op

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs

Wat mijn klanten zeggen