Vivian van Brussel Online & Social Media Marketing Schoonhoven Krimpenerwaard Zuid Holland Freedom

Vivian van Brussel

| Online & Social Media Marketing |

Social Media Marketing

Online content creatie

Search Engine Optimization

Search Engine Advertising

Wordpress Websites

Content Marketing

Social Business Manager

Desktop Publishing

Workshop Online Marketing & Communicatie

Social Media Marketing

Bijna iedereen zit wel op sociale media. En dus is het niet gek om daar als bedrijf ook aanwezig te zijn. Social Media Marketing moet een onderdeel van je marketingplan zijn.

Maar wat als je eenmaal een account hebt aangemaakt? Wat ga je dan doen? Hier kan ik je bij helpen om uit te zoeken waar je doelgroep online zit, hoe je met hen kan communiceren en hoe je met de doelgroep de interactie aan kan gaan en conversie kan halen.

Delen van content

Om goed te kunnen communiceren met je doelgroep, moet je website ook geschikt zijn om te kunnen “delen” op sociale media. Veel websites die gebouwd zijn door de zogenaamde “nurds” zijn snel en mooi, maar de deelbaarheid van de websites laat te wensen over. En waarom zou je je website willen delen op sociale media? Om conversie te kunnen halen. Je wilt natuurlijk dat er bezoekers op je website komen om zich te informeren of producten te kopen vanuit je webshop.

Naast het delen van je website, is het delen van visuals en SEO-technische keywords ook van belang. Gewoon een tekst plempen op sociale media is zoo 2013. Passende visuals met een “feel good” touch doen meer met de beleving van de volgers op sociale media. Net als video’s en animaties. 1 maal per week een update delen op sociale media is echter niet meer voldoende, je zal vaker in contact willen komen met je doelgroep. Maar dat vergt allemaal veel tijd, heel veel tijd. Daarom werken wij met een contentkalender waarin alle content voor de aankomende week of weken geplaatst wordt. Na goedkeuring van jouw kant, worden alle berichten in een keer ingepland op de verschillende sociale media. Hier zijn leuke tools voor om alles in 1 x goed te doen.

Advertising op sociale media

Naast de content die je zelf kunt maken en delen, zijn er op de verschillende grote sociale media ook volop mogelijkheden om direct in een doelgroep te adverteren. Dit kunnen posts zijn om meer volgers te krijgen of om meer conversie op je website te trekken. Het adverteren in je doelgroep op een sociaal netwerk is niet duur, maar vergt wel wat kennis.

Inrichten sociale media

Profielen op sociale media zijn van groot belang voor bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie en de zoekfuncties binnen sociale media. Hier mag veel aandacht aan besteed worden. Laat je bedrijf professioneel overkomen en laat mij je helpen om alles goed te organiseren.

Sociale Media in Nederland

Hieronder zie je de 4 grootste sociale netwerken van Nederland. Facebook blijft ook in 2018 by far het grootste platform met 10,8 miljoen gebruikers. 7,6 miljoen gebruiken Facebook dagelijks.

Wil je bij je doelgroep aanwezig zijn? Zorg dat je de zichtbaargeid van je bedrijf op de verschillende sociale netwerken verhoogt met een goede online strategie.

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs

Wat mijn klanten zeggen