Vivian van Brussel Online & Social Media Marketing Schoonhoven Krimpenerwaard Zuid Holland Freedom

Vivian van Brussel

| Online & Social Media Marketing |

Social Media Marketing

Online content creatie

Search Engine Optimization

Search Engine Advertising

Wordpress Websites

Content Marketing

Social Business Manager

Desktop Publishing

Workshop Online Marketing & Communicatie

Wordpress Website

Een website maken is met WordPress een makkie, iedereen kan het! Ik ben er echt heel eerlijk in. Maar je moet maar nét die kleine kneepjes kennen die de website tot een succes maken.

Een website is tegenwoordig niet meer alleen het visitekaartje voor je bedrijf. Je kunt er informatie op delen die voor je doelgroep interessant zijn, zodat ze bij je komen kopen. Maar je kunt er ook je marketing mee op de rit krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Database Marketing, je wilt er voor zorgen dat de prospects terug komen. Als je meer bereik wilt hebben, dan is de site een goede plaats om ze naar je sociale netwerken te trekken.

Snel en goed ingericht

Een wordpress website is naar eigen inzicht in te richten, zodat het lekker smoelt. Maar wat er achter draait, is ook erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat er een snelle website is die voldoet aan de laatste eisen, jouw bedrijf beter gevonden wordt en je een bereik opbouwt dat bijdraagt aan jullie sales- en marketingdoelstellingen.

Daarnaast is het van belang dat jij als eigenaar of marketeer er makkelijk mee kan werken. WordPress websites zijn zo ingericht dat het heel overzichtelijk werkt. Uiteraard kun je bij mij altijd een workshop volgen om net de kleine kneepjes te leren en makkelijk je website te onderhouden.

Plugins

Natuurlijk kan ik alles lekker voor mijzelf houden, maar dat doe ik dus niet! Kennis delen is voor mij nét zo belangrijk als websites bouwen. Want, als jij zelf ook je website kunt bouwen en toch onverhoopt mijn hulp nodig hebt, dan weet ik dat jij alleen met de beste plugins werkt. Hieronder tref je een overzicht van de plugins die ik gebruik om je website snel en goed te krijgen. De meeste plugins zijn gratis, wil je meer opties dan moet je de plugin kopen:

Wat krijg je

Als je besluit om door mij je website te laten bouwen, dan krijg je het echt een he-le-boel!

Hosting

Ik kan je domeinnaam registreren of de hosting voor je organiseren. Ook het verhuizen van je domein en hosting kan geregeld worden door mij. Voor de kosten hoef je het niet te doen. Een domeinnaam heb je al vanaf € 1,95 per jaar. De hosting kan al vanaf € 1,- per maand!!

Gratis thema of betaald

Een website bouwen is niet zo moeilijk, zo heb je namelijk gratis thema’s die je kunt gebruiken. Heb je een klein budhet, dan stel ik dat voor. Wil je meer, dan kan er altijd een thema aangeschaft worden. De programmeurs geven dan ook op regelmatige basis updates en service. Ik kan, indien gewenst, een goed thema voor je uitzoeken die voldoet aan je verwachtingen. PRijzen voor thema’s zijn zeer gevarieerd maar zijn al te koop vanaf zo’n € 29,- per jaar.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Leuk dat je een website hebt, maar als je niet gevonden wordt dan heb je er weinig aan. Ik zorg dat bij de ontwikkeling van de website sterk rekening wordt gehouden met de Zoekmachine Optimalisatie of Search Engine Optimisation (SEO). Dit is van groot belang. Zo zorg ik voor de volgende zaken:

  • Keyword onderzoek bij de concurenten
  • Keyword suggesties
  • Uitwerken shortlist
  • Meta discriptions vullen
  • Meta keywords instellen
  • Meta titels instellen
  • Websteksten aanpassen naar SEO
  • Koppelen Google Search Analytics
  • Koppelen Sociale Media

Verder

Verder komen er nog veel zaken bij kijken. Zoals de juiste afbeeldingen verwerken in de website, koppelen met bijvoorbeeld Mailchimp om nieuwsbrieven te versturen, je website sneller maken, controle op Google Pagespeed, responsive maken voor mobiele telefoons en nog veel meer!

Heb je interesse om met mij samen te werken? Klik op onderstaande knop en neem contact met mij op.

Krijg gratis tips!

Gratis? Ja! Gratis! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang max. 2X per maand een update over online marketing.

Portfolio

Van websites en webshops, SEO projecten tot brochures. Bekijk wat ik tot nu toe gedaan heb. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem vooral contact met mij op, de kans is groot dat ik je kan helpen.

Laatste Blogs

Wat mijn klanten zeggen