Het nut van echte gerookte paprikapoeder in boeuf stroganoff
Het nut van echte gerookte paprika in boeuf stroganoff is een recept met veel smaken die je binnen 10 minuten op tafel kunt zetten.
Het nut van echte gerookte paprika in boeuf stroganoff is een recept met veel smaken die je binnen 10 minuten op tafel kunt zetten.
Afgelopen jaar hadden we weer het plan om met de motor naar Sud Tirol af te reizen, want, iedere motorrijder weet, dat de Dolomieten hét paradijs zijn voor de fanaten op motoren. In 2 dagen reden we over de autobahn door Oostenrijk naar Fie’ Allo Sciliar waar onze caravan stond waar we 2 weken zouden bivakkeren. De uitzichten zijn adembenemend, de natuur is schoon en het weer is prachtig. Al 44 jaar ben ik jarig in juni, en de traditie is dat we op mijn verjaring uit eten gaan bij een goed restaurant, zo ook dit jaar. We deden dit in Bolzano, een regio-stadje in Sud Tirol.
Stel je voor, je was ooit een Personal Assistant van een CEO, online marketeer bij een social mediabureau en foodblogger bij verschillende mooie sites. Voordat je met je ogen kunt knipperen heb je het gehad met het leven zoals je het kent en ben je op zoek naar jezelf en vindt je iets van jezelf terug in een klooster van het Heilig bloed in Aarle-Rixtel. Alsof dat nog niet genoeg is vind je het nodig om 12 dagen te verblijven op een Chateau in hartje Frankrijk als “gezelschapsdame en privékok” van de beheerder Annelies.
Niet iedereen wordt geboren als Bourgondiër, sterker nog, bij mij kwam het pas na mijn 30ste levensjaar. En rode wijn drinken deed ik pas toen ik de 35 gepasseerd was, hoe raar kan het lopen? Maar steak tartare préparé Americain eten deed ik nog later. Rauw vlees is niet mijn ding, een biefstuk die rood is geeft toch een gevoel van niet gaar zijn. Gek natuurlijk! Want rauw vlees is gewoon te eten, kijk maar wat je op je brood doet of de Carpaccio die je laatst ophad. Rauw vlees is erg lekker, mits goed bereid natuurlijk!
Eens zelf kaasfondue maken tijdens de warme zomermaanden of, zoals vandaag op 19 augustus 2014, koud en guur met een max temperatuur van 11 graden? Enige tijd geleden deze blog inclusief recept geschreven op LekkerTafelen.nl Bon Appétit!